Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

Fából készített karórák, napszemüvegek, csokornyakkendők, konyhai kiegészítők, aroma diffúzorok boltja.

 

Jópofa Bolt - Aroma Diffúzorok

 

Ultrahangos aroma diffúzor használata

Az illóolajok otthonában történő használatakor számos lehetőség áll rendelkezésre. Egy népszerű módszer az aroma diffúzor használata. Az illóolaj-diffúzor biztonságos és egyszerű módja az illóolajok szétszóródásának az egész szobában, lehetővé téve az aromaterápia előnyeinek kihasználását és a jólét növelését. Az aromaterápiában az illóolajokat a betegség tüneteinek enyhítésére vagy a jó közérzet fokozására használják.

Az illatanyagokkal történő kezelésnek ugyanolyan hatással kell lennie a testre, az elmére és a lélekre, és a fitoterápia, a gyógynövényes kezelés független része.

Az illóolajokat több mint 9000 éve használják betegek kezelésére. Így mind a kínai, mind az ősi egyiptomiak kihasználták a növényi illatok erejét. A középkorban az illóolajokat széles körben használták még a pestis ellen is. A növény értékes, illatos olajjához való hozzáférés érdekében különféle technikákat alkalmaznak. Az illóolajok nagy részét gőzdesztillációval extrahálják.

A belégzés az illóolajok leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Az illóolajokat belélegezheti közvetlenül a palackból, vagy adjon hozzá néhány csepp egy diffúzorhoz vagy párologtatóhoz. Az illóolajok molekulái a frissítő és tisztító illat mellett az otthoni vagy irodai térben is pozitív hatást gyakorolnak a hangulatra és az egészségre.

A diffúzor első alkalommal történő kiválasztása nehéz döntés lehet. Az ultrahangos köd diffúzoroktól, a párologtatóktól, a hordozható diffúzoroktól kezdve többféle lehetőség áll rendelkezésre, valamint különböző méretű és formájú létezik.

Ahhoz, hogy megkönnyítsük, minden olyan információt megadtunk, amelyet tudni kell minden egyes diffúzorról, azok előnyeiről és használatukról. 

Az ultrahangos aroma diffúzorok messze a legnépszerűbb és leg praktikusabb módja az illóolajok használatának. Az aroma diffúzorok hőt és vizet használnak fel az illóolajok finom pára kibocsátására a levegőbe, ami szintén nagy párásítóvá teszi őket. Gyakran különböző megvilágítási lehetőségekkel rendelkeznek, és kifinomult stílust alkothatnak az otthonban. Csak néhány csepp illóolajat használnak, és hosszú ideig üzemeltethetők. Ez a legjobb választás a nagy terek számára, mivel a köd széles körben eloszlik a levegőbe. Minden illóolaj használható a köd (aroma) diffúzorokhoz. Egyszerű használat, mindössze annyit kell tennie, hogy töltse fel a tartályt vízzel, és adjon hozzá 6-8 csepp illóolajat. A legtöbb aroma diffúzor lehetőséget nyújt a folyamatos vagy időszakos ködképzésre, az Ön igényeinek megfelelően. Különböző ultrahangos aroma diffúzorokat kínálunk otthoni stílusának és igényeinek megfelelően.

Illóolajok a szerelem és romantika számára

Ylang Ylangolaj : A Ylang Ylang fa virágai hagyományosan Indonéziában használatosak az újszülött párok ágyának díszítésére az esküvő estén a felemelő és aphrodisiac tulajdonságaik miatt. Ylang Ylang illóolaj ellazítja a testet és az elmét, lelassítja a szívfrekvenciát és fokozza a hangulatot. Használható aroma diffúzor készülékkel is.

Fahéjolaj : Egy édes, meleg és fűszeres illat, amely antiszeptikus tulajdonságokkal bír, ami valóban felemeli a szellemeket. Egy kellemes olaj az érzékek felébresztésére, a keringés növelésére és a test melegítésére.

Szantálfaolaj : A szantálfa meleg és édes fás aromája valóban egy ajándék a természetből. A szantálfaolaj mélyen ápolja a békét és a nyugalmat. Ez enyhíti a test feszültségét és mélyen hidratálja a bőrt.

Pacsuliolaj : Egy szép földes illattal a pacsuli illóolajnak alapja van az elme és az érzelmek. Ez nyugtalanítja a szorongást, élesíti az elmét és romantikus hangulatot teremt.

Az illóolajok biztonságosak-e a gyermekeknek?

Csakúgy, mint a felnőttek, a gyermekek is részesülhetnek az aromaterápiában, ha aroma diffúzor használatával párásítunk a gyerekszobában. Óvatosan kell azonban alkalmazni, mivel az illóolajok természetesen erősen koncentrálódnak. A gyermekeknek ismeretlen allergiájuk lehet, amely miatt bizonyos illóolajok használatát fontolóra kell venni. Ennek ellenére mindig óvatosan kell eljárnia, amikor a gyermekeknek illóolajokat párologtatna. Ha kétségei vannak, használat előtt kérjen tánácsot gyermekorvosától. Kérjük, olvassa el az illóolaj-használati lehetőségeit vagy más szakmai referencia-forrást a javasolt hígítási arányokról. Vegye figyelembe azt is, hogy egyes illóolajok érzékenyebbé tehetik a bőrt a napfényben, ezért nem szabad szabadon felhasználni.

 

Az Aroma Diffúzorokat Úgy tervezték, hogy a tökéletes mennyiségű illat kerüljön a levegőbe és javítsa a jólétét. 

A készülékeink mindössze egy gombnyomással működnek, amivel jobb alvást, kevesebb stresszt, hangulati felvételt vagy több energiát ér el 100% -ban természetes illóolaj keverékeink segítségével. 

Ez az otthoni illatosodás jövője, a levegő párásítása körülötted, miközben otthonodat természetes illatúvá alakítja, amely erőteljes jólétet biztosít.

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 31
Heti: 100
Havi: 300
Össz.: 6 977

Látogatottság növelés
Oldal: Aroma Diffúzorok
Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő - © 2008 - 2021 - jopofabolt.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »